Jeg har et suttetræ i min forhave hvor alle områdets børn er meget velkomne til at komme og hænge deres sutter, når den tid kommer :) 
 
Det er særligt sjovt at se blomsterne spire og gro, når de er plantet i ens gamle gummistøvle og hængt op i hegnet i børnehøjde. 

FORÆLDREUDSAGN

Her er nogle af de mange søde ord jeg har fået med på vejen af forældrene til de små. Det er varmende og rørende ligesom de mange knus og kram jeg får af mine "tidligere børn" når jeg møder dem i lokalområdet. Tit ønsker "mine forældre" at eventuelle mindre søskende også skal gå i dagpleje hos mig og det er et dejligt skulderklap. 
 
"Professionel og engageret dagplejer, der brænder for sit arbejde. Inga er samvittighedsfuld, kærlig, omsorgsfuld, tryghedsskabende og ærlig. Hun arbejder struktureret, har en faglig stolthed, et højt aktivitetsniveau, en anerkendende og glad tilgang med barnet i centrum."
 
"Arbejder med læreplaner. Børnene får ro til at lege selv og får hjælp til at sætte lege i gang, når det er nødvendigt. Børnene deltager i dagligdagsting med læring for øje og tilegner sig en masse, som gør, at de er klar til at komme videre i den store verden.
...
Dejlige omgivelser, trygge rammer, inspirerende hus og have med plads til børnene og samtidig lærer børnene, at der er visse ting, man ikke må røre ved. Skønt med frie tøjler og samtidig lære kunsten at få et nej."
 
"Børnene lærer, at være gode ved hinanden, at give knus og kram, at sige fra og sige undskyld. Alt sammen ting, som falder Inga naturligt, som er vigtigt for at kunne omgås andre børn og voksne. Inga sætter grænser og stiller krav til børnene, men også til forældrene."
 
"Tryghed og nærvær ikke kun til de små, men også til forældre og større søskende. Mange aktiviteter for hele familien som f.eks. bedsteforældre dag, sommer- og juleafslutning."
 
"Opleves som en idrætsdagpleje. Inga arbejder med motorik i form af lege indenfor, gymnastik, huler i skoven, gåture til havnen og sjove motoriske udfordringer hjemme i haven."
 
"Kosten er sund og spændende. På en sjov legende måde giver Inga børnene forståelse af, hvor maden kommer fra og lader dem smage nye anderledes ting."
 
"Udvikler sig løbende, søger ny inspiration og prøver nye tiltag af på børnene. Ikke kun på "egne" dagplejebørn, men formidler det videre til legestuegruppen, så flere børn for glæde af Inga's fantastiske evner."
 
"Arbejdsglæden er smittende - børnene oplever, at Inga er glad og det gør dem glade og trygge. Som forældre er det meget betryggende at mærke, at Inga er så glad for sit job. Vi kan mærke og ved, at vores børn er i de bedste hænder."  
 
 
 
 
 
 
Inga Kristensen  | Tlf.: 29769465 | ingasdagpleje@hotmail.com