PRIVAT

 
Jeg er 60år og har siden 1984 været gift med Karl, der er gået på efterløn. Han er en rigtig handy-mand, der har bygget både legehuse, rutsjebanerør, stort gyngestativ og meget andet til dagplejebørnene. 
 
Sammen har vi to voksne børn - Helle og Per - der begge to har læst på Handelshøjskolen i Århus og har bosat sig deroppe med gode jobs. Vi har også fået to børnebørn - Freja og Nor - og håber på at der kommer mange flere :) 
 
I vores fritid går vi til ryg-gymnastik, hygger med familien og kører turer i vores fine, gamle veteranbiler. Ferierne bruger vi på sejlads, camping eller på eventyr i sydens sol. 
 
Vores hjem er røgfrit og uden husdyr. 
 

OM MIG

Jeg er uddannet dagplejemor og har været kommunal dagplejer fra 1993 til 2015. Herefter startede jeg som privat dagplejemor, der nu er omdøbt tli privat pasningsordning. Jeg er erfaren, engageret og glad og har fokus på selvværd, selvhjulpenhed, motorik, kreativitet og natur. Jeg er flexibel, rummelig og ærlig i min tilgang til "mine forældre" og lægger vægt på et godt og positivt samarbejde om jeres guldklumper. 
 

MINE VÆRDIER

For mig er det vigtigt, at hjælpe de små på rette vej til at blive selvstændige og selvhjulpne mennesker - at give dem et selvværd, som kan hjælpe dem frem i livet. Jeg vil også gerne give dem kreativ inspiration, som kan hjælpe dem med at bruge deres kompetencer og lære dem at se det sjove og skønne i noget de selv har skabt. Jeg vægter at de lærer nyt og udvikler sig i et roligt tempo med anerkendelse, tryghed og skulderklap. Og så ønsker jeg, at de skal blive motorisk stærke ved at boltre sig både inde og ude i naturen. 

MIN UDDANNELSE

Jeg har løbende uddannet mig indenfor flere områder af det pædagogiske felt og sørger for at holde mig ajour med nye, spændende tiltag. 
 
Her er nogle af de kurser jeg har været på: 
 
2015: Leg og læring med digitale medier i dagtilbud
2015: Samspil og relationer i pædagogisk arbejde
2015: Inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud
2015: LEG MED SPROG 
2014: KOST I NATUREN - NATURENS SPISEKAMMER
2013: BEVÆGELSE, IDRÆT OG KROPSBEVIDSTHED
2010: KOST 
2008: BØRN OG NATUR
2008: BØRNS KOMPETANCEUDVIKLING
2007: PÆDAGOGISKE LÆREPLANER
1996: FØRSTEHJÆLP (genopfriskes hvert 2. år)
1994: GRUNDUDDANNELSE
Inga Kristensen  | Tlf.: 29769465 | ingasdagpleje@hotmail.com