HUSKELISTE

Husk altid i praktisk og behageligt tøj med masser af bevægelsesfrihed - så får dit barn en sjovere dag! 
 
- 1 sæt skiftetøj (fra inderst til yderst) 
 - Hjemmesko (bør sidde godt fast men ikke stramt på fødderne og have skridsikker bund - så er det nemmest/sjovest at løbe og lege) 
- Regntøj. Helst to-delt så jakken kan smides når solen bager mens græsset stadig er vådt. 
- Praktisk overtøj inkl. hue og vanter efter årstiden. Gerne flere par vanter så vi kan skifte hvis det bliver vådt eller mudret til. En varm fleece eller striktrøje er god både til at sove i og at have under regnjakken. 
- Praktiske udesko, der sidder godt på barnets fod.
- Hagesmækker (minimum 3 stk.)  
- Sutter, sovebamse eller sutteklud (hvad dit barn nu foretrækker når det skal sove)
 
Vinter: Varme vinterstøvler. Ekstra tykke vanter, hue, trøjer, strømper mm. Ekstra varmt sovetøj. 
 
Sommer: Solhat, sandaler :-)
 
HUSK at skrive navn i/på alt!

OPSTARTEN

Det er vigtigt for mig at opstarten med et nyt barn er tryg, rolig og tillidsfuld. Her er både lidt praktisk information om indkørslen og et par kærlige råd til den bedste start. 

KOM PÅ BESØG

Inden du skriver dit barn op til pasning er du meget velkommen til at ringe og aftale et besøg hos mig. Mit telefonnummer er 29769465
 
Når du har fået tildelt en plads hos mig aftaler vi et kontaktmøde. Her taler vi om opstarten og eventuelle spørgsmål.
 
Og naturligvis kan du også bare ringe hvis du har nogle spørgsmål! 
 

NÅR BARNET SKAL STARTE

Det er forskelligt hvordan de små tager den både store og spændende omvæltning det er, at skulle hjemmefra. For de fleste børn fungerer det rigtig fint at komme på et kort besøg sammen med far eller mor den første dag. På anden dagen prøver de fleste at være her uden mor/far i en kort periode og på tredje dagen i lidt længere tid. Så kan vi prøve med den første middagslur her og inden den første uge er gået har de fleste børn det helt fint med hele dage. Husk at de små er næsten altid ekstra trætte i starten efter alle de nye, spændende oplevelser og mange lege :)
 
For dit barns skyld er det vigtigt, at du viser det, at du selv er rolig og tryg ved situationen og ved mig. Hvis især den ene forældre er meget ked af at jeres guldklump skal væk hjemmefra, kan det være en god ide, at det er den anden forælder, der står for at aflevere barnet om morgenen i starten. 
 

 

Vi er ude og lege og undersøge alt slags vejr :)
Inga Kristensen  | Tlf.: 29769465 | ingasdagpleje@hotmail.com